Transition Town Zaanstreek

ECO AAN DE ZAAN ZOEKT TOEKOMSTIGE BEWONERS

Afbeelding: Eva Stache

BIJECOMST ECO AAN DE ZAAN:

Presentatie mogelijke locatie en stappenplan

Wanneer: Dinsdag 6 maart
Hoe laat:   Inloop:      19:30
Begin:       20:00
Waar:        Knapzak
Noordeinde 18, 1521 PA Wormerveer.

Na een flinke tijd van betrekkelijke stilte komt Eco aan de Zaan weer naar buiten met goed nieuws. Er is zicht op een locatie in de Zaanstreek waar we voor zo’n 16 – 20 huishoudens woonruimte kunnen realiseren. 

Dat betekent dat we concrete plannen gaan maken en dat het nu de tijd is om de toekomstige bewoners van het stedelijk ecodorp te benaderen. Wie wil er komen wonen en is bereidt zich daarvoor in te gaan zetten?
Op deze bijECOmst willen wij vooral degene die geïnteresseerd zijn om in een stedelijk ecodorp te gaan wonen (en/of werken) informeren over de laatste ontwikkelingen, de locatie, het stappenplan, de duurzame doelen en het plan zelf.
Dus heb je altijd al willen wonen (en/of werken) in een stedelijk Ecodorp is dit de kans om mee te doen.

 

 

Foto: Eva Stache

De vereniging Eco aan de Zaan is een groep van betrokken en enthousiaste mensen die een stedelijk ecodorp in de Zaanstreek wil opzetten. Een ecodorp is een gemeenschap die op een gezonde en natuurlijke manier met elkaar en de aarde om wil gaan.
Eco aan de Zaan wil daarbij een voorbeeldfunctie en creatieve broedplaats zijn voor allerlei vernieuwende initiatieven op het gebied van duurzaamheid, groene energievoorziening, zelfredzaamheid, ecologisch (en klimaatneutraal) bouwen, permacultuur, natuurlijke samenlevingsvormen en alles wat daarmee samenhangt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Please enter the CAPTCHA text