Transition Town Zaanstreek

EXPOSITIE ROSARIUM VRIENDENTUIN IN BIEB KROMMENIE

Wat is dat toch, die Rosarium Vriendentuin, en wat doen ze daar? Als je dat wilt weten kun je nu naar de bieb te Krommenie. De hele maand mei zijn er prachtige foto’s te bewonderen van de Rosarium Vriendentuin.

De expositie geeft een mooi beeld van wat deze buurtmoestuin doet en wat er zoals gebeurd. Het vormt een warme impressie hoe buurtbewoners daar bezig zijn, van jong tot oud, en wat er zoal groeit. De foto’s zijn genomen door mensen van de Rosarium Vriendentuin zelf dus je kunt hier echt spreken van een persoonlijk inkijkje. En natuurlijk vind je tijdens de expositie ook informatie wat er dit jaar te gebeuren staat en hoe je mee kunt doen.

De expositie zal de gehele maand te zien zijn in de bieb te Krommenie tijdens openingstijden. Die zijn; door de weeks van 09:00 tot 20:30 uur en zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur.

 

De Rosarium Vriendentuin is een openbare moestuin voor en door buurtbewoners. De bedoeling is dat buurtbewoners hier samen tuinieren en oogsten. Ook organiseert de vriendentuin regelmatig kleinschalige activiteiten in en rond de moestuin om het park en de tuin nog leuker te maken voor (en met) de buurt.

 

Hopelijk tot snel in de Bieb te Krommenie of de Rosarium Vriendentuin in het Rosariumpark!

Wil je meer informatie of heb je bepaalde ideeën voor het park kun je ook altijd even bellen met 06-47635401  of mailen naar passander@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Please enter the CAPTCHA text